ЯК ПЕРЕВІРИТИ СВОЮ ЗАЯВКУ НЕ ТУРБУЮЧИ СПОНСОРА

ВІРА ФЕДОРЧУК ПОДІЛИЛАСЯ ОСТАННЬОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ ПРО ЦЕНТР БІЖЕНЦІВ В ТІХУАНА ТА НОВИЙ ТАБІР БІЖЕНЦІВ У МЕХІКО-CITI

RUS

Хочу попытаться ответить на некоторые вопросы, которые мы продолжаем получать в большом количестве по поводу того что же все таки происходит с украинцами в Мексико-Сити. Кстати некоторые из вас до сих пор сообщают о том, что принимают решение лететь в Тихуану, так как у вас купленные билеты, которые не подлежат возврату и обмену. В таком случае вы просто вынуждены знать, что сегодняшнего дня в Тихуане наших волонтёров больше нет, как нету и лагеря для беженцев, которые там существовал до сегодняшнего момента все люди которые которые прилетели, по каким-то причинам, после закрытия границы были отправлены в Мексико-Сити до выяснения обстоятельств. Поэтому границы на самом деле в Техуане закрыты и волонтёров наших там больше нет, об этом стоит подумать что происходит в Мексико-Сити. Ваш прилёт в Мексико-Сити ни в каком, ни ни в каком случае, не влияет на ускорение процесса ваших документов для прохождения программы “Uniting For Ukraine” наоборот, в некоторых случаях это приостанавливает и замедляет ваш процесс, так как некоторые сервисы доступны для Украинцев только в Европе. Поэтому перед тем как лететь в Мексико-Сити, об этом стоит подумать.

Некоторые аргументируют свой приезд тем что у вас уже куплены билеты которые вы не можете сдать или поменять, к сожалению в большинстве случаев это так это правда, но позвонив в авиакомпанию, объяснив свою ситуацию вы можете получить у них кредит для этих на эти билеты. За эти билеты которым вы сможете воспользоваться на протяжении следующего года, полетев тем же маршрутом и это кстати неплохой вариант тоже.

Прилетая в мексико сити попадая в наш лагерь для беженцев, попадая в руки наших добрых прекрасных, замечательных волонтёров, вы должны понимать что это ни в коем случае не повлияет на процесс ваших документов, что это ни в коем случае не решит ваши проблемы в одночасье, вы не попадаете в какое-то волшебное место где всё будет очень хорошо и круто и замечательно. На самом деле люди которые решаются ехать в Мексико-Сити должны понимать что условия в лагере на самом деле минимальные, самые базовые условия: люди спят в палатках, люди спят на матрасах. Наши волонтёры пытаются предоставить какую-то безопасность, кстати Мексико-Сити очень опасный город. Если вы летите с маленькими детьми, вы должны об этом тоже подумать, ночью всё ещё холодно до 10 градусов тепла, днём немножко теплее, днём жарче поэтому такие нюансы вы должны знать и вы должны планировать что если вы летите с маленькими детками, особенно, вы должны всё это учитывать.

Люди часто думают что если они прилетят в Мексико-Сити и будут жить в лагере для беженцев то волонтеры возьмут на себя ответственность найти для них спонсоров. К сожалению это тоже неправда, потому что найти спонсора для вас и для вашей семьи является вашей ответственностью, также эта программа предусматривает в себе следующие условия которые вы должны исполнить. Во первых вас должен будет биометрический паспорт, вы должны быть привиты теми прививками которые прописаны в этой программе и вы должны быть резидентом Украины на 11 февраля в случае отказа этой программы, в случае если вам откажет Американское государство в этой программе, вы вынуждены будете за свой счёт возвращаться домой или в Европу вот поэтому очень важно об этом подумать.

Друзья мы очень хотим чтобы сбылась ваша мечта попасть в США а мы очень хотим чтобы у вас всё получилось, но к сожалению мы не имеем ни малейшего влияния на ускорение и на процесс ваших документов, поэтому вы должны это понимать вы должны это предвидеть и вы должны позаботиться о том чтобы вам было безопасно ожидать прохождения этой программы вы сами должны решить где вы будете это делать либо в Европе либо в Мексике.

Пусть Бог вас благословит, пусть всё будет у вас хорошо!

UKR

Хочу спробувати відповісти на деякі питання, які ми продовжуємо отримувати у великій кількості з приводу того, що ж відбувається з Українцями в Мексико-Сіті. До речі, деякі з вас досі повідомляють про те, що приймають рішення летіти в Тихуану, тому що у вас куплені квитки, які не підлягають поверненню та обміну. У такому разі ви просто змушені знати, що сьогоднішнього дня в Тихуані наших волонтерів більше немає, як немає табору для біженців, які там існували до сьогоднішнього моменту всі люди, які прилетіли, з якихось причин, після закриття кордону були відправлені до Мексики. -Сіті до з’ясування причин. Тому кордони насправді в Техуані закриті і наших волонтерів більше немає, про це варто подумати, що відбувається в Мексико-Сіті. Ваш приліт у Мексико-Сіті ні в якому, ні в жодному разі не впливає на прискорення процесу ваших документів для проходження програми “Uniting For Ukraine” навпаки, в деяких випадках це зупиняє та уповільнює ваш процес, оскільки деякі сервіси доступні для українців. лише у Європі. Тому перед тим, як летіти в Мексико-Сіті, про це варто подумати.

Деякі аргументують свій приїзд тим, що у вас вже куплені квитки, які ви не можете здати або поміняти, на жаль у більшості випадків це так це правда, але зателефонувавши в авіакомпанію, пояснивши свою ситуацію, ви можете отримати у них кредит для цих на ці квитки. За ці квитки яким ви зможете скористатися протягом наступного року, полетівши тим самим маршрутом і це до речі непоганий варіант теж.

Прилітаючи в мексико сіті потрапляючи до нашого табору для біженців, потрапляючи в руки наших добрих прекрасних, чудових волонтерів, ви повинні розуміти, що це в жодному разі не вплине на процес ваших документів, що це в жодному разі не вирішить ваші проблеми відразу, ви не потрапляєте в якесь чарівне місце, де все буде дуже добре і круто і чудово. Насправді люди, які вирішуються їхати в Мексико-Сіті, повинні розуміти, що умови в таборі насправді мінімальні, самі базові умови: люди сплять у наметах, люди сплять на матрацах. Наші волонтери намагаються надати якусь безпеку, до речі, Мексико-Сіті дуже небезпечне місто. Якщо ви летите з маленькими дітьми, ви повинні про це теж подумати, вночі все ще холодно до 10 градусів тепла, вдень трішки тепліше, вдень спекотніше, тому такі нюанси ви повинні знати і ви повинні планувати, що якщо ви летитьте з маленькими дітками, особливо, ви. повинні все це враховувати.

Люди часто думають що якщо вони прилетять до Мексико-Сіті і житимуть у таборі для біженців, то волонтери візьмуть на себе відповідальність знайти для них спонсорів. На жаль, це теж неправда, тому що знайти спонсора для вас і для вашої родини є вашою відповідальністю, також ця програма передбачає наступні умови, які ви повинні виконати. По перше вас повинен буде біометричний паспорт, ви повинні бути щеплені тими щепленнями, які прописані в цій програмі і ви повинні бути резидентом України на 11 лютого у разі відмови цієї програми, у разі якщо вам відмовить Американська держава в цій програмі, ви будете змушені за свій рахунок повертатися додому або в Європу ось тому дуже важливо про це подумати.

Друзі ми дуже хочемо, щоб збулася ваша мрія потрапити в США, а ми дуже хочемо, щоб у вас все вийшло, але на жаль ми не маємо жодного впливу на прискорення і на процес ваших документів, тому ви повинні це розуміти, ви повинні це передбачити і ви повинні. подбати про те, щоб вам було безпечно очікувати проходження цієї програми ви самі повинні вирішити де ви це робитимете або в Європі або в Мексиці.

Нехай Бог вас благословить, нехай все буде добре у вас!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Leave the field below empty!

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites