ЯК ПОТРАПИТИ В США

тож, ЯК ПОТРАПИТИ В США❓
*пост, який не варто пропускати!

Коротка покрокова інструкція ЯК подати заявку на програму «U4U»:

1. Спершу, ваш спонсор має заповнити форму I-134 (Декларація про фінансову підтримку). Заповнити та відправити форму I-134 можна онлайн, створивши власний кабінет на веб-сайті https://www.uscis.gov/i-134, оплата за це НЕ стягується!

2. Далі очікуємо підтвердження біографічної інформації бенефіціаром. Після підтвердження спонсора, бенефіціар отримає лист на електронну пошту від USCIS з інструкцією про те, як створити власний кабінет та підтвердити біографічну інформацію на їхньому веб-сайті. Ця верифікація включає в себе виконання вимог щодо вакцинації (кір, поліомієліт, та Covid-19).

3. Отримання дозволу на в‘їзд в США. Після підтвердження інформації – бенефіціар отримає лист на свій особистий кабінет в USCIS про дозвіл на в‘їзд в США (Travel Authorization), який дійсний до 90 днів.

4. Отримання паролю на в‘їзді в США. Після в‘їзду в США – бенефіціар отримує пароль на 2 роки, що надає право подати заявку на дозвіл на працевлаштування. Разом з цим, особи від 2х років і старше повинні пройти медичне обстеження на туберкульоз протягом 90 днів від приїзду в США.

Успіхів! God bless you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Leave the field below empty!

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites