ПОШИРЕНІ ПРОБЛЕМИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА ФОРМУ I-134

Наразі всі форми I-134 проходять прискорений огляд, тому запитувати цю послугу не потрібно. Якщо ваш запит ще не вирішений, перегляньте інформацію. Нижче описано поширені проблеми, що впливають на форми I-134, і визначено кроки, які можна зробити для вирішення певних помилок:

Дата народження одержувача або дата закінчення терміну дії паспорта в його повідомленні про дозвіл на поїздку є неправильною на один день.

  • Неправильна інформація була викликана технічною проблемою, яку було вирішено. USCIS повідомила про ситуацію в CBP, і існує процес внесення виправлень, коли бенефіціари прибувають у порт в’їзду в США.
  • CBP зробить виправлення в порту в’їзду, коли бенефіціар надасть CBP свій дійсний паспорт, термін дії якого не закінчився.
  • Коли бенефіціар представляє свій лист-дозвіл на поїздку, що містить помилку та дійсний паспорт, термін дії якого не закінчився, з правильною інформацією до CBP у порту в’їзду в США, CBP прийме лист-дозвіл на поїздку та виправить помилкову дату.
  • Через цю технічну проблему нові дозволи на поїздку не видаватимуться.
  • Звертатися до USCIS не потрібно.

Бенефіціар не може переглянути своє повідомлення про дозвіл на поїздку у своєму обліковому записі в Інтернеті.

  • Технічна причина цієї проблеми усунена.
  • Бенефіціари повинні знову увійти до свого облікового запису в Інтернеті, щоб переглянути повідомлення про дозвіл на поїздку.
  • Якщо вони все ще відчувають проблеми, бенефіціар повинен надіслати повідомлення за допомогою свого онлайн-облікового запису таким чином:
    1. Увійдіть у свій онлайн-обліковий запис, виберіть спадне меню «Мій обліковий запис», а потім виберіть «Вхідні».
    2. Виберіть «Нове повідомлення», а потім «Справу вже подано в Інтернеті» для теми.
    3. Виберіть номер квитанції для форми I-134, Декларація про фінансову підтримку зі спадного меню
    4. Поясніть у своєму повідомленні, що ви не можете побачити свій лист дозволу на поїздку у своєму обліковому записі в Інтернеті.
    5. Якщо у вас є члени туристичної групи, дозвіл на поїздку доступний для всіх члени групи можуть бути недоступні одночасно. Продовжуйте перевіряти свій обліковий запис на наявність дозволу на поїздку для членів вашої групи.

Спонсор вказав неправильну адресу електронної пошти для бенефіціара.

У результаті бенефіціар не може отримати сповіщення про свій обліковий запис, необхідне для доступу до інформації про справу в його онлайн-рахунку

Споснсор повинен увійти в свій онлайн-акаунт USCIS, перейти на вкладку «Повідомлення» та використати функцію «Незапрошені докази», щоб завантажити лист, який він підписав від руки (не в електронному вигляді), пояснюючи:

  • адреса електронної пошти, яку вони ввели у форму I-134 для бенефіціара, була неправильною; і
  • попросіть USCIS оновити адресу електронної пошти одержувача та надіслати повідомлення облікового запису USCIS на правильну адресу електронної пошти бенефіціара.

Примітка: у листі спонсора має бути зазначено як оригінальну адресу електронної пошти, зазначену у формі I-134, так і нову, оновлену електронну адресу для бенефіціара. Спонсор також повинен зберегти оригінал підписаного листа на випадок, якщо USCIS попросить оригінал пізніше.

  • Потім спонсор повинен надіслати захищене повідомлення зі свого онлайн-рахунку USCIS:
    • Увійдіть у свій онлайн-обліковий запис, виберіть спадне меню «Мій обліковий запис», а потім виберіть «Вхідні». Виберіть «Нове повідомлення», потім «Справу вже подано онлайн»;
    • Потім виберіть номер квитанції для форми I-134, Декларація про фінансову підтримку зі спадного меню; і
    • У повідомленні вкажіть, що адресу електронної пошти одержувача потрібно змінити і що ви завантажили непотрібні докази. Повідомлення електронної пошти має містити оригінальну адресу електронної пошти та нову, оновлену адресу електронної пошти бенефіціара.
  • USCIS розгляне запит, внесе відповідні оновлення та видасть бенефіціару копію повідомлення про обліковий запис USCIS, використовуючи нову, оновлену адресу електронної пошти. USCIS також не повідомляє прихильнику електронною поштою, що проблему було вирішено.

Спонсор надав неправильні біографічні дані для бенефіціара, і бенефіціар не може виправити помилку у своєму обліковому записі в Інтернеті

  • Примітка: якщо ви завершили попередні атестації та подали свою інформацію до митної та прикордонної служби (CBP), CBP не видаватиме нове повідомлення про дозвіл на поїздку, яке відображає оновлену інформацію.
  • Коли бенефіціар створює свій онлайн-рахунок, він може редагувати певні поля після завершення підтвердження біографічної інформації
  • Для мiсць, які не можна редагувати, ми надішлемо друге сповіщення електронною поштою з інструкціями щодо виправлення помилки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Leave the field below empty!

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites