Уряд Канади допомагає фінансово українським біженцям, які перебувають на території країни, у розмірі 3 тис доларів

Про це оголосив міністр імміграції Канади Шон Фрейзер

“Наша підтримка українців, які тікають від російської війни, не припиняється щойно вони прилітають до Канади. Ми продовжимо допомагати тим, хто мусить шукати притулок і хоче процвітати у нових громадах по всій країні. Ця одноразова фінансова допомога буде дуже важливою у вирішенні нагальних потреб українців, які покинули так багато, аби знайти безпеку в Канаді”, – сказав Фрейзер.

У міністерстві імміграції уточнили, що кожен дорослий український біженець може отримати 3000 доларів, а неповнолітній – 1500 дол

Для того щоб отримати підтримку від уряду потрібно мати рахунок у Канадському банку, та міграційні документи, які були видані за Канадською програмою допомоги українським біженцям. Заявки на отримання виплат приймаються на спеціальному порталі: 

https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html?utm_source=fact-sheet&utm_medium=pdf&utm_campaign=ukraine

Нагадаємо: у середині березня Канада оголосила про відкриття тимчасової міграційної програми для українських шукачів притулку, яка дає змогу три роки жити й працювати у країні. Українці також можуть претендувати на безплатне проживання протягом перших двох тижнів по прильоту, фінансову підтримку й допомогу в пошуку роботи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Leave the field below empty!

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites